Spice - Indian Cuisine

O nama

  • Naša priča

Slatko, slano, gorko, kiselo, pikantno! Nadahnuti najspecifičnijom kulinarskom kulturom kakva je indijska, otkrivamo Vam pravi raj za hedoniste. Naš glavni recept za prijatni ambijent je kvalitetna, ukusna i egzotična hrana u koju ćete se zaljubiti.

Posetite nas u savremenom, ali i rustičnom kafe - restoranu u neposrednoj blizini Košutnjaka. Pozivamo Vas da  osetite i šmek indijske kuhinje koja Vas neće ostaviti ravnodušnim! Ukusi, boje, atmosfera – to je ono što nas izdvaja!

 

  • Upoznajte nas

Verujemo da indijska kuhinja sve više osvaja svet. Mi smo to prepoznali, ali naša misija je da prenesemo i na Vas!

Indija – daleka i mistična, egzotična i privlačna… - zanima Vas: kakva je kuhinja te divne zemlje? Dobra vest je da ne morate da putujete čak u Aziju, pošto mi postojimo i u Beogradu. Indijska kuhinja je pikantna, aromatična, puna ukusa i boja. Samo podneblje je diktiralo ukuse jer je Indija oduvek bila zemlja začina i boja.

Mi pripremamo hranu koja će Vas zagrejati, oduševiti i kojoj ćete se zasigurno poželeti vratiti. 

Naše osoblje je prijatno, ljubazno, duhovito, druželjubivo i voljno da Vam dostavi gastro - čaroliju na tanjiru. Šef kuhinje je kuvar sa dugogodišnjim iskustvom i dobrim poznavanjem indijske kulture - smatramo da niko ne može bolje da napravi egzotično jelo od osobe koja ne potiče sa tih prostora. Međutim, prilagođavamo se Vašim željama i pripremamo hranu prema Vašem ukusu. Volite li začinjenu ili manje začinjenu hranu? Postojimo da bismo se upoznali...

Naša najlepša životna veština je hedonizam, a hedonizam je drugi naziv za naše specijalitete jer će omogućiti da sva Vaša čula uživaju. Poznato je da hranu probamo najpre očima, pa tek onda nepcima – u tom smislu, prepustite se neobičnim bojama hrane. Ukoliko ste se pitali kako izgleda carstvo boja, ukusa i mirisa - Posetite nas i doživite magičan zalogaj kakav još niste!

Naše kulinarske ambicije svode se na citat: "Ja kuvam. Najbolja stvar koju umem da spremim je ljubav" - Jarod Kintz

Pravi raj za hedoniste

Preporučujemo