Spice - Indian Cuisine

Aktuelnosti

Ponovno otvaranje restorana; 26. jul 2021.

Dragi gosti,

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da od danas ponovo možete uživati u našem ambijentu i hrani! Pozovite nas i rezervišite svoje mesto - 064 00 44 005

Očekujemo vas!

 

Radno vreme restorana

Pon-Ned: 10-23h

Radno vreme kuhinje/dostave

Pon-Ned: 12-22h

Dostava hrane; 21. jul 2021. - i dalje

Dragi naši gosti,

 

Od srede, 21. jula 2021. možete da uživate u našim specijalitetima - za početak samo od kuće! Hvala na razumevanju i pratite našu IG i FB stranicu kako bi bili u toku sa svim dešavanjima u Spice kuhinji.

 

Dostava je dostupna od 17-22h. Pozovite nas i začinite dan savršenim zalogajem.

Zatvoren restoran zbog renoviranja kuhinje; 05-21. jul 2021.

Dragi naši gosti,

 

Restoran Spice je zatvoren do daljnjeg radi renoviranja kuhinje. Molimo Vas za razumevanje i obavezno nas pratite na našoj IG stranici i FB stranici kako biste bili u toku sa ponovnim otvaranje restorana.

 

Naš cilj je da Vam priuštimo još veći užitak u našim indijskim specijalitetima. Sigurni smo da, kada jednom probate našu hranu, uvek ćete se vraćati.

 

Spice - zalogaj koji se pamti!

Vaši ljubimci su dobrodošli

Zašto biste morali Vaše krznene prijatelje da ostavljate same kod kuće kada možete i sa njima da podelite sve lepe trenutke? Ljubimci su deo porodice i mi to potpuno razumemo, upravo zbog toga oni su kod nas dobrodošli. Čekamo Vas da se družimo!

Otvoren Spice - restoran dobrog ukusa; 8. februar 2021.

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je restoran otvoren i da smo preduzeli sve mere kako biste uživali u našoj usluzi i dobrom, magičnom zalogaju!

 

Zbog trenutne epidemiološke situacije, Spice cafe&restaurant radiće od 10-20h. Kuhinja će raditi dostavu hrane svakog dana u periodu od 10-21h, a porudžbine se primaju na telefon +381 64 00 44 005

 

Pozivamo Vas da uživate u vrhunskom kvalitetu hrane.

 

Dobro nam došli!

Vaš Spice - mesto dobrog ukusa